April 2011

Takknemelighet # 18

I dag så har jeg brukt dagen på blogg, kose meg og øve fransk. Jeg skulle nok ha øvd mye mer, men jeg er såååå umotivert for tiden. Orker ikke å gjøre en dritt. Har ikke trent på lenge heller. Noe som jeg kjenner veldig godt. Det er ikke bra. Jeg blir rastlaus når jeg ikke trener. Må gjøre noe med det. Takknemelighet # 18 i dag er kos på terassen. Mamma hadde vært på butikken i dag og kjøpt inn til salat. Så vi hadde en kjempe god salat til middag i dag, også kokosboller med iskaffe til desert. NÆM!!! Bildene i inlegget nedenfor er fra når jeg satt på terassen med mamma. Det var kjempe koselig. Selv om det ikke tok lang tid før pollen tok meg og jeg måtte inn igjen, så var det bra så lenge det varte. Så jeg er veldig takknemelig for terassen vår. Vi er heldig som har såpass stor uteplass, med tanke på at vi bor midt i byen. Jeg har mye fine minner fra terassen vår. peacs out!!!

 If I had to choose a religion, the sun as the universal giver of life would be my god.

 • 31.05.2011 kl.22:31 ♡ Én kommentar
 • Summer is kind of like the ultimate one-night stand: hot as hell, totally thrilling, and gone before you know it

  

  • 31.05.2011 kl.17:42 ♡ 2 kommentarer
  • Whenever I see his finger nails, I thank God I don't have to look at his feet

   Jeg kjedet meg og dette ble da resultatet. Huff, det ser helt grusomt ut. Men det var gøy mens jeg gjorde det. Faktisk. Med finere farger og mer øvelse så får jeg det nok til bedre etterhvert. Ringefingeren var den første jeg prøvde på, og den ble bare helt grusom. hehe. Jeg har aldri vært flink med neglene mine. De lever som de vil egentlig. Eneste er at jeg sørger for at de ikke blir for lange. River dem gjør jeg også. Her er hvordan jeg gjorde det:

    

   • 31.05.2011 kl.13:20 ♡ 5 kommentarer
   • It's a good idea to begin at the bottom in everything, except in learning to swim
    

    Jeg har lært meg ny måte å redigere på, så syns det er kjempe gøy for tiden, derfor bildene er så like.

    Takknemelighet # 17 er svømmehallen. Jeg elsker å være i vann. Enden om det er å svømme, bade eller dykke. Før så drev jeg med svømming på konkuranse nivå, men presset ble for stort for meg, så i dag er det bare for treningen sin del. Jeg begynte også å dykke etter at jeg sluttet med konkuranse, og jeg elsker å være under vann. 

    • 30.05.2011 kl.23:59 ♡ Én kommentar
    • If you are cold at night, let the promise of my love cover you like a warm blanket

      

     A flower, so clear in the distance, so small and pointless, but still so beautiful. A small colorful flower on the lawn, so untouched, so beautiful. What are you there? Something meaningful? What do you really do in the big world of sight? Is it just a little stop to something bigger? Something more meaningful? Only a stop? But why so beautiful? What is your opinion? I don't understand. What are you seeking? What is it you want? What are you trying to achieve with this? Something I can do? I can let you be, let you grow, allowing you to reflect in your own beauty from the sunlight. Leave you untouched and beautiful. Only in my mind you will always be. 

     - Kristine Kønig Frydnes (dikt fra søster til savnet bror)
     

     • 30.05.2011 kl.18:40 ♡ 6 kommentarer
     • When you were born, you cried and the world rejoiced. Live your life so that when you die, the world cries and you rejoice

       

       

      Hentet fra http://idahanley.blogg.no/

      1: Tre ting du hater: Jeg hater ikke, jeg bare missliker. Men jeg missliker å støvsuge, sopp og krangling

      2: Tre ting du elsker: Andreas, familie, venner og vakre ting som stjerner og blonder

      3: Ditt syn på homofile mennesker:Jeg har stor respekt for dem. Jeg syns det er bra at mennesker er ærlig med seg selv og går etter egne følelser. 

      5: Kort om livet ditt akkurat nå: Herlig. Jeg gjør akkuratt det jeg vil når jeg vil.  

      6: Hvorfor du begynte å blogge: Jeg syns det er gøy å vise frem det jeg gjør, og da tenker jeg på bilder siden jeg har en hobby som er foto. 

      7: Anbefaling av noe: Nemi bladene. De lyser opp en vær hverdag. 

      8: Ditt syn på trening,tynnhet, osv: Det er fint å ha en kropp med former og det er synn på de som er anorektikere. Men det er vikitg å ta vare på kroppen sin. Jeg trente før konkuransen sin del og jeg ville bli best mulig, men nå er det bare for å holde meg i form og for å ha det bra med meg selv. Også vil jeg inn i militæret.

      9: Dette vil du ha akkurat nå: Popcorn og ny garderobe

      10: Bilder hvor du smiler 100%ekte:       

      
      11: Fortell om selvtillitten din akkurat nå : Jeg er fornøyd med meg selv og jeg driter vi hva andre mener, men den er opp og ned og kommer helt ann på dagen. Men den er som regel høy. 

      12: Sminken du bruker: Jeg bruker bare mascare og eayliner. Jeg kan ikke fordra å ha noe pudder eller lignene i ansiktet. 

      13: Fem gjenstander du ikke kan leve uten: Mobil, pc, kamera mitt, Andreas og snille mennesker rund meg. 

      14: Et bilde av deg uten sminke:


      
      Det var det beste jeg fant. 
      

      15:  Fem ting jeg vil gjøre før jeg dør: Feire russetiden, få en flott utdannelse, reise masse, gjøre noe jeg blir husket for og en ting jeg IKKE skriver her. 

       

       

       

      • 30.05.2011 kl.14:49 ♡ Ingen kommentarer
      • Life is like a coin. You can spend it any way you wish, but you only spend it once

        

        

        

                

        

        

        

        

        

               
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       

       • 30.05.2011 kl.12:26 ♡ Ingen kommentarer
       • Friendship is born at that moment when one person says to another, 'What! You too? I thought I was the only one

        Alle jenter drømmer om en venninne de kan sitte i timesvis sammen med og bare flire av teite ting. Alle jenter drømmer om en venninne som plutselig bare står på døren og sier "Hei, vi skal henge nå". Alle jenter drømmer om en venninne som det går ann å ha overnattingsbesøk av uten at det må være flere enn dere to. Alle jenter drømmer om en venninne som har de samme interessene som du har. Jeg har bare lyst til å si at jeg har en sånn venninne. Hun heter Linn Hillesund og hun er BEST. Det er faktisk ikke så lenge siden vi ble kjent med hverandre og vi ble kjent med hverandre helt tilfeldig, faktisk. Greit, vi går i samme klasse, men vi snakket ikke noe sammen før. Men så plutselig så gikk vi bare sammen en dag. Vi skulle i karnevall av alle ting. Og vi hadde det kjempe gøy. Vi hadde selvfølgelig gått litt sammen før på skolen og sånt, men dette gjorde liksom det at vi fant hverandre. Nå går vi nesten alltid sammen. Jenta er foresten kjempe søt. Hun er en nydelig person. Sånn som jeg har opplevd henne så er det ingen ting jeg kunne tenkt meg å forandre ved henne. Selvfølgelig, alle har sine dårlige sider, men hennes er bare sjarmerende. Det er sånt som jeg har funnet ut ellerhvert som jeg har blitt kjent med henne. Jeg vil foresten bare si det at grunnen til at jeg skriver dette innlegget er for at hun skrev et veldig fint innlegg om meg, også ville jeg gjøre dette for å si takk ♡

        Også får å ta hevn, her kommer noen bilder. P.S bloggen hennes er: spokenwords.blogg.no 

         

         

         

         

                 Jeg er glad i den vennen ♡

        Så takknemelighet #16 er Linn, for å være en sånn fin venninne ♡

                 Jeg må foresten få med det at jeg har dykket i dag. Det var mitt første dykk siden påsken, så selv om været ikke var helt med oss i dag, så var det deilig. 

        
        
        
        

        • 29.05.2011 kl.23:14 ♡ 6 kommentarer
        • I'm going to make him an offer he can't refuse

         JA!! Så var bloggen blitt forandret litt igjen da. Det er alltid noe som kan rettes eller forandres på. Denne gangen var det Linn som hjalp meg med kodingen.. Jeg må virkelig lære meg å kode.. Det ser jo veldig enkelt ut egentlig.. Men Takk Linn. Du er den beste. 

          

         Jeg har foresten lyst til å vise dere to musikkvideoer. Det er ikke akkurat de dypeste musikkvideoene, men jeg liker teksten veldig godt. Så det er vel hovedsakelig teksten som gjør at jeg liker dem. Men sånn er det som regel med meg og musikk.

          

          

          

         • 29.05.2011 kl.19:58 ♡ 5 kommentarer
         • Pappa

          Takknemelighet #15 er pappa. Han er en fantastisk pappa. I dag har det bare vært oss to. Mamma er på tur med jobben, så da ble det oss to da. Vi var ute å øvelseskjørte i 2 timer i dag, og når vi kom hjem slappet vi bare av. Vi laget kjempe god mat sammen på kvelden og så film etterpå. Perfekt kveld for meg. Vi hadde ytrefile med stekte poteter og grønsaker + pappas saus. Sausene blir ikke bedre enn når han lager dem. Pappa et mitt store forbilde. Når det gjelder alt egentlig. Bare for det at han er den personene han er. Jeg er kjempe stolt over pappaen min. Derfor fortjener han en takknemelighet. 

                     

          • 29.05.2011 kl.00:19 ♡ 2 kommentarer
          • We do not see things as they are. We see them as we are

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

           • 28.05.2011 kl.16:22 ♡ 2 kommentarer
           • fuck, that's beautiful

            • 28.05.2011 kl.12:05 ♡ 6 kommentarer
            • Meg selv

              

             Denne blogg omfatter alle aspekter av kjærlighet, livet, vennskap, glede og så mye mer.

             Jeg er en jente på 19, midt i den identitets forvirrende tiden. Driver med trening (svømming og treningssenter), fotografering og ellers små sære ting jeg ikke deler med dere. Jeg er den type jente som drømmer meg bort i en verden jeg ikke liker å snakke om. Jeg kan være lost i en sang som jeg hører om og om igjen, bare for jeg kjente meg litt igjen i den. Tenårings filmer som: 17 again og easy A elsker jeg. Oppsumert er jeg en barnslig 19 åring som er redd for å bli voksen, men allikavel elsker det å kunne ta egne valg.
             For tiden jobber jeg på Universitetsjukehuset i Stavager og skal snart inn i Militæret.

              

             Kall meg Kii.

              

             Over og ut <3

             • 27.05.2011 kl.23:09 ♡ Ingen kommentarer
             • Header

              Linn inspirerte meg til å lage en ny header på bloggen. Jeg bytter veldig ofte, men jeg syns det er så gøy å lage. Selv om de ikke er alltid like fine da. Du kan foresten finne bloggen til Linn nede i menyen på linker. Veldig koselig blogg. Jeg skal foresten vaske badet nå. Dritt kjedelig. Så her blir det høy musikk så det ikke skal bli alt for kjedelig. Jeg har foresten shoppet litt i Amsterdam. Tenkte jeg skulle blogge om det siden jeg ser det er mange bloggere som blogger om innkjøp. Hadde egentlig tenkt å gjøre det før, men har ikke fått tatt bilde av tingene enda. Her kommer foresten noen av headerne jeg har hatt siden jeg fikk bloggen. 

                                           


                            

                             
              

              • 27.05.2011 kl.16:57 ♡ Ingen kommentarer
              • Kino og #12 (i går) og # 13 (i dag)

               I går var jeg på kino med verdens flotteste folk. Det var kjempe stat. Vi så to filmer etterhverandre. Det er noe som liksom ikke gjøres så ofte, så jeg satt pris på det. Vi hadde det veldig gøy. De som var med var; Linn, John, Haavad, Lars, Tarald, Henrik, Andreas og meg. Her kommer noen bilder.

                               Jeg er veldig takknemelig for at vi har blitt så godt kjent og jeg er blitt veldig glad i deg. Du betyr mye.

                               Popcorn er døds bra, men jeg må si meg enig med Linn at Feel Good ikke var noe godt.

                               Kinoen i Mandal er ikke akkuratt den beste, men jeg har hatt noen bra stunder i den.

                               Det er ikke mange som har både søt og morsom som er kvalitet. Men det har Linn da, bare for å påpeke det om det ikke var klart nok. 

                

               John er bare god tvers igjennom. Det er bra å få en klem av og til av folk en setter pris på. Selv om denne klemmen var stjålet fra min side da. Men klem fikk jeg. 

                

               Jeg: Ooooiii, det er speil i taket!!! Linn: Så sykt fjortisbildet. 

                               Linn, Lars og Andreas. Fine folk. 

                

               John er en Kung Fu Panda.

                                
               

               Jeg vet ikke helt hva jeg skal si til bildene over, selv om det nå egentlig var meg som la opp til alt sammen.

                

                

               Også til Takknemelighet # 13

                

               Den har jeg lyst til å gi til en quote som jeg liker veldig godt. Den går sånn: Don't tell me, the sky is the limit. I've seen footsteps on the moon.

                

               Og her er noen bilder jeg vil vise fra en flytur jeg nylig hadde.

                               


               


               

               • 26.05.2011 kl.11:20 ♡ Ingen kommentarer
               • Bilder fra Amsterdam

                Første dagen i Amsterdam. Da måtte vi ut på tur på kvelden med hunden. Veldig koselig.  

                 

                Langs en av Amsterdams mange kanaler. Noe av det mest romantiske jeg har sett. Her var det ikke så mange båter, for var ikke en så veldig stor kanal men veldig fin med vannliljer og ender.  

                 Jeg fikk en fin følelse inni meg når jeg våknet opp på morgenene, gitt ut på kjøkkene for å lage meg frokost og så at duene sov rett utenfor vinduet. 

                 Dette er da leiligheten Siren og Jonne bor i for tiden. 

                 Roser utenfor leiligheten. That makes my day. 

                 

                 Grønn dør og pose fra Stine. 

                 Arkitekturen i Amsterdam var utrolig. Jeg kunne bod her bare pga av det. 

                 Det var utrolig mange sykler. Over alt fant vi dem. Alle syklet. Så sykkelmyen Mandal har store konkuranser. Vet ikke om jeg vil kalle Manal for en sykkelby etter å ha sett dette. 

                 Men biler var det jo også da. Det tok litt tid før jeg skjønte systemet mellom biler, sykler, gående og trikkene. Ikke det at systemet var så bra. 

                 Meg og Siren på trikken. 

                 En av gatene i Amsterdam sentrum. Stine trodde dette var China Town, men nei. Ga en god latter

                 Både meg og Stine har fått oss nye hatter. Stine to og jeg en. Kjempe gøy

                 trekløver. 

                 Jeg har enda ikke vært inne i en coffeeshop, men vi skal hvist det i dag. Men jeg har faktisk luktet og tatt på hasj. Det luktet veldig søtt. I Amsterdam er det lovelig å ha på seg 5 g hasj. Det var en engelskmann som var nabo med Siren og Jonne før som viste meg det. 

                 Her sitter vi på Amsterdams elste bar, 

                 Mitt føste besøk på en pub

                 

                 

                 

                 Odin er også med. 

                 Vi har til og med fått med oss flamingoer

                 

                 

                 

                 

                 Velykket bytur

                 Og jeg har brukt masse penger

                 Hjemme igjen og snart klar for enda en bytur                
                

                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                

                • 22.05.2011 kl.19:43 ♡ 3 kommentarer
                • Mr Been, skyer, snus og alene på flyplassen

                 Nå sitter jeg faktisk i Amsterdam. HERLIG. Det er vanskelig å blogge nå for jeg har hunden til Siren (søster), halveis over dataen, men jeg skal prøve å oppsumere dagen. flyet fra kjevik er ikke noe å blogge om, men når jeg kom til Oslo helt alene, hadde jeg ikke peilign på hvor jeg skulle gå. Jeg fant Stine (søster) etter hvert og da var alt bare bra. Vi fant fint fram til flyet som skulle til Amsterdam. Men når vi kom til Amsterdam skjønte vi ikke en dritt.. Vi gikk av og på sammet tog flere ganger, skjønte ikke hvordan vi skulle kjøpe biletter og var lost i sentrum før Siren frant oss. Så vi fikk mange rare blikk.. Kjempe artig. Jeg satt foresten ved siden av en mann som lignet på Mr Been. Jeg fikk helt sjokk. Stokk til, og jeg tror han så at jeg stokk. FLAUT. Jeg fikk se over skyene i dag også. Jeg elsker det å fly over skyer. Det er så vakkert. Det er det beste med å fly. Borsett fra når pappa fly da, og jeg får ta over stikkene. En annen ting jeg har gjort i dag er å kjøpe noe med 18 års aldersgrense. Det har jeg aldri gjort før. Og av alle ting, så var det snus. SNUS liksom.. Hallo, hva skjer? Men det var til Jonna da. Han ville ha kvoten min. Og det gjør jo ikke noe for meg. Jeg skulle ikke ha snus så uansett. Takknemelighet #8: jeg er takknemelig for å få han en avslappende helg med mine to ynglings søste og Kjæresten til Siren, Jonna. Jeg stor koser meg. Nå er det mat. Bilder kommer senere.  

                 • 20.05.2011 kl.21:03 ♡ Én kommentar
                 • Amsterdam

                  I morgen har jeg fransk eksamen, og rett etter det reiser jeg til Amsterdam. Jeg gleder meg vilt. Tror det kommer til å bli flott å ha en lang helg med mine to storesøstre, Stine og Siren. Har nett der nede, så kanskje dere hører fra meg. 

                  Her kommer noen bilder fra dagene som har gått. Kamera mitt har gått litt på rundtur på disse bildene, så kan ikke garantere at jeg har tatt alle. Tror Lars, Sondre, Andreas, John eller Haavard kanskje er skyld i noen av dem. Og når jeg dilla med bildene, var jeg veldig i creamtone humør. Tilgi meg. For jeg vet det ikke passet til alle bildene. I dag er jeg foresen kjempe takknemelig for at jeg får lov til å ut å reise. Jeg liker å reise, og syns det er kjempe spennende å oppleve nye ting. Det var takknemelighet #7

                   

                   

                   

                                     


                  


                                                                                                                              

                   

                                                       

                  Bilder fra 16 mai.. Jeg er ganske sikker på at jeg har tatt alle disse bildene, bortsett fra de jeg er på da. Men er ikke sikker på hvem det er. Men bilde nr 6 er ikke tatt av meg.. Da satt jeg ved siden av. Men syns det var så bra bilde. 

                                                       

                                     

                                     17 mai, borsett fra det nederste (pose fra meg og John (tatt av Lars)). Her står Andreas for bildene. Jeg løp nemelig rundt med pappa sitt gamle analoge kamera, som jeg syns er kjempe kult. 

                                     
                  
                  
                  

                  • 19.05.2011 kl.21:45 ♡ 3 kommentarer
                  • #5 og #6

                   Jeg fikk ikke blogget i går om noe takknemelighet #5. Jeg var på jobb fra kl 11:00 til 19:30. Så var temelig sliten. Fikk ikke noe særlig 17mai stemning heller. Så alt jeg var takknemelig for den dagen, var en god og varm seng. Pluss at Andreas ventet på meg. Det var veldig koselig. Så vi hadde en fin kveld sammen. Men dagen i dag derimot. Jeg har ikke vært helt i form i dag. Våknet med vondt i hode og sitter nå litt småkvalm i sofaen. Men Linn ringte meg etter at de hadde hatt gym i dag. Hun fortalte meg med en begeistret innlevelse hva hun og Charlotte hadde gjort i dag. Jo, de hadde nemelig vært ute å løpt i alle sølepyttende. Og bare dette, gjøre at jeg ble i litt bedre humør. Så, takknemelighet #6 er det at, selv en enkel tanke, kan gjøre en forskjell. Det er jeg takknemelig for i dag.

                                        

                   • 18.05.2011 kl.16:21 ♡ Ingen kommentarer
                   • #4

                    Jeg sitter nå i sengen til Andreas på Reme. Han pakker seg klar til å bli med meg i morgen på 17 mai. John skal også være med. To gutter på overnatting er ikke hverst. I dag hadde jeg matteprøven (fagdag). Det gikk helt greit. Jeg er mer bekymret for fransken. Men satser på at det går bra. Har øvd en del på fransk i det siste, pga fagdag og muntlig. Nå er det tid for takknemelighet #4. Takknemelighet #4 er rett og slett vennskap. John, Andreas og meg malte låven til Andreas i dag. Mens vi holdt på, gikk det opp for meg hvor mye gøyere det er å jobbe i lag med gode venner som liker å hjelpe. Det er nemelig det som er ekte venner. Venner som er der for enn, ikke bare i de gode og greie stundene. Men også de triste og leie tidene. Ikke det at det var så tris å male tvert i mot, men venner hjelper hverandre, selv om det ikke alltid er så veldig gøy. Men vi hadde det veldig koselig. Nå er vi på vei snart til 16 mai fest på Remestranden. Der skal vi treffe flere gode venner. #4: jeg er takknemelig for gode venner (dere vet hvem dere er, selv om dere ikke er nevnt her).

                     

                    P.s Jeg legger ut noen bilder fra i dag. Både fra hjemmefra, bussturen til Reme og når vi malte.

                     

                     

                     

                     

                     

                                         Jeg tar en del bilder av roser. Elsker roser. 

                     

                     

                                         

                     

                                                             
                                        
                    

                    Tommel opp for fin vegg. Min vegg, som jeg har malt. 

                                         
                    

                    
                    

                    
                    

                     

                    Jeg rakk ikke redigere alle, men det går greit. Det er ikke et must at bilder må være redigert.
                     

                    • 16.05.2011 kl.19:49 ♡ Ingen kommentarer
                    • #3

                     Jeg var på jobb til kl 4 i natt, og sov derfor til kl 2. Så jeg er litt ute av døgnrytmen. Derfor bruker jeg egentlig dagen bare på å slappe av. Jeg hadde tenkt at takknemlighet #3, skulle være om det å ha en dag hjemme og bare slappe av. Men så plutselig, rett forand beina mine, fant jeg noe jeg virkelig var takknemelig for. Det var egentlig litt rart. Det gikk liksom litt opp for meg, at det ikke alltid er det som er så tydelig og rett forand deg som er det du setter mest pris på, men sånne små ting som du egentlig ikke tenker over. For det som jeg virkelig har lyst til å si at jeg er takknemlig for i dag er enkelt å greit bare en katt. Vi fikk besøk av nabokatten (igjen) i dag. Det var kjempe koselig. Denne katten er nemelig en kinesisk nakenkatt. Det er den type katterase som alle æsjer seg over og sier ligner på en rotte. Dette er forsåvitd sant, men denne katten er bare søt rett gjennom. Det er en glad katt. Den går rundt og snakker (mjauer) hele tiden. Den gnir seg mot beina dine, elsker å bli klappet og er rett og slett bare et glad vesen. Det er helt utrolig. For alle kan vel si seg enig om at en sånn katt er stygg i forhold til andre katter. Men det var akkurat som om denne katten ikke brydde seg om det. Den gikk rett forbi min katt (som faktisk er en veldig fin katt) med hode høyt og ville bli klappet. Jeg ble helt sånn; WOW. Den katten er glad i seg selv. Og enda en gang kommer temaet selvtilitt frem. Katten var seg selv, og den var glad i seg selv. Uansett hvordan den så ut. Så, grateful #3 i dag er: "jeg er takknemlig i dag for at jeg i dag ble minnet på at, livet kan nytes uansett hvordan mann ser ut, hva situasjonen er og det kan gjøres hele tiden".

                      

                      

                      

                      

                      

                      

                     Nå skal jeg opp å lage pizza med pappa. KOSELIG!! See y!                      
                     
                     
                     
                     
                      

                     • 15.05.2011 kl.17:33 ♡ 2 kommentarer
                     • 365 grateful #2

                      Jeg vet det at jeg ikke har særlig mange faste lesere, men jeg ser på statestikken at jeg faktisk har noen innom hver dag. Og det er veldig gøy. På grunn av dette, har jeg lyst til å begynne på ordentlig med prosjekte 365 grateful. Dere kan i et tidligere innlegg finne mer ut av hva dette er. Hun som startet dette er fotograf og har selv hatt problemer i livet. Jeg ble veldig fasinert, og når jeg leste om hva hun hadde oppnådd, ble jeg rett og slett veldig missunelig. Jeg hadde også lyst til å ha det bra med meg selv. Jeg har det veldig bra rundt meg. Jeg har kjempe flotte venner, en super familie og en fantastisk kjæreste, fritid som passer meg utmerket, koselig på skolen og drømmejobben(e) (For tiden har jeg to jobber). Men selv om en person har det flott i fasaden, vil det ikke alltid det si at det som befinner seg bak er så veldig bra. Meg selv som person har det faktisk veldig bra, men jeg har uansett en historie. 

                       

                      For nesten 3 år siden mistet jeg noe av det som sto meg nærmest og som var veldig kjært for meg. Jeg mistet en yngre bror. Han er et år ynge enn meg og heter Stian. Han døde i en ulykke den 03.09.08. Og det er på grunn av Stian at jeg har lyst til å begynne med denne prosjektet. Når Stian levde så lærte han meg mye. Jeg var mer den personen som var redd for å skille meg ut og jeg kunne ikke gjøre ting som fikk meg til å virke teit, selv om det var det jeg likte å gjøre. Stian var helt motsatt. Han var 100% seg selv. Han var en flott gutt. Han var snill mot alle. Han respekterte alle og han ville alle bare godt. Han var et flott menneske, og alle som kom inn på han kunne ikke annet enn å bli glad i ham. Måten han var på, forandret meg. Jeg ble mer selvsikker på meg selv og jeg turte å være den jeg virkelig var. Spesielt når vi var sammen. Meg og Stian var søsken, men også bestevenner. Vi gjore alt sammen. Han var til og med, med meg og Andreas på date (kino) en gang. Han var rett og slett god. Og om du kjente Stian, vet du hva jeg snakker om. Men den dagen har forsvant for meg, forsvant en del av meg også. Jeg var ikke den samme jenta lenger. Jeg hadde et stor svar hull inni meg. Det var helt hult, men samtidig tungt som bly. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre. Selvtilitten og styrken min døde sammen med Stian. Foreldrenen mine tvang meg til å gå å snakke med noen. Hun som jeg gikk til var ikke sykolog, men hun hadde en utdannelse innforbi dette med å hjelpe personer i sorg. Det hjalp faktisk. Jeg kunne snakke med henne og vi fant ut av ting sammen, som jeg kunne gjøre for å bli meg selv igjen. I stede for å ha min egen selvtilit og selvfølelse, går jeg nå rundt meg Stian sin. Det er blitt min måte å takle sorgen på. Hver gang det er leit og motgang i livet mitt, husker jeg på måten jeg følte når Stian var i nærheten. Men jeg sliter enda med sorgen. Jeg har flotte mennesker rundt meg som både hjelper meg og av og til letter litt på sorgen. Men Stian vil alltid være den personen som løfter meg opp igjen. 

                       

                      Når jeg tar meg tid til å se og lytte, så er det så veldig mye som minner meg om Stian. Bare små detaljer. Gleden i det å se en sommerfugel, snøengler som barn lager om hvinteren, blomster som er på vei opp fra jorden, lukten av nyklippet gress, latteren til en som er glad, tåren som renner etter å ha lest et flott dikt, en klar stjernehimmel og føleseln av en klem. Jeg er ikke like flink til å legge merke til sånne ting hver dag. Men det hjelper meg godt når det skjer. Så jeg vil prøve å gjennomføre dette prosjekte for Stian sin skyld, for min egen skyld og for alle som er glad i meg sin skyld. Nå vil jeg virkelig vise at jeg er takknemelig.

                       

                      I dag er jeg takknemelig for at jeg fikk lov til å kjenne deg Stian og for å være så heldig og ha deg som bror. Jeg husker når vi satt sammen og snakket om alt vi skulle oppleve sammen. Det er det som er mest sårt, at jeg ikke får opplevd alt som vi hadde planer om, men jeg er uansett veldig takknemelig for de 14 årene vi fikk sammen. Så kjære Stian, du er min takknemelighet #2. Jeg savner deg og elsker deg fremdeles.  

                       

                      20.06.94 - 03.09.08

                                              

                       

                                                                   

                      

                      
                       

                      • 14.05.2011 kl.17:10 ♡ 8 kommentarer
                      • #1

                       Jeg har tenkt litt i dag på å ha mitt eget 365 grateful prodject. Jeg skal prøve å følge dette opp. Og her er min første ting, som jeg er takknemlig for. 

                                               Jeg er veldig glad i deg Andreas. Jeg er også veldig glad i å blåse såpebobler. Den barnslige Kristine kommer godt frem da. 

                                               

                       • 13.05.2011 kl.21:27 ♡ Én kommentar
                       • The 365 grateful project

                        It all began back In 2008. I was feeling really down. It seems strange now to say that because I can't think of a good reason why I should have been, but I know I felt incredibly out of sorts with life. It was like I knew in my head I had it good but I really wasn't enjoying myself!

                         

                        365grateful.com from hailey bartholomew on Vimeo.

                         

                        Andreas sende meg denne filmen og jeg ble virkelig grepet av den. Jeg har selv opplevd fæle ting i livet, og ikke helt komt meg på beinene igjen. Men så har jeg alltid tenkt at, alle har det vel ikke 100% bra, så det gjør vel ikke noe at ikke jeg heller er det. Men når jeg så denne filmen ble jeg inspirert til å være med på prosjekte hennes. Prøve å ta tak i meg selv. For jeg vil ha det bra. Bedre enn jeg har det.. ikke missforstå meg. Jeg har det knall bra rundt meg, med venner, familie, fritid, skole osv. Men jeg vil ha det bedre med meg selv. Så kanskje dette kan hjelpe meg. Du kan lese mer om dette på http://365grateful.com/original-365-project. Og siden jeg nå allerede har en blogg, kan jeg jo legge ut noe av det her. Andreas har gjort noe av det samme, bare han hadde et prosjekt som gikk ut på det og ta 1 bilde hver dag, i et helt år.. Mer som en lære om fotografi. http://lakenblogg.wordpress.com/  <-- her kan du lese den. Så vi får se hva det blir til. Jeg har foresten tatt i bruk pappa sitt gamle kamera i dag. Kan nesten ikke vente med å fremkalle, selv om jeg nettopp har begynt å ta bilde med det. 

                                                 

                        • 13.05.2011 kl.14:39 ♡ 2 kommentarer
                        • Fransk eksamen

                         Da kom jeg hvist opp i fransk. FAEN!! DA er det lov til å banne. Vi var bare 2 som kom opp, og jeg måtte jo være en av dem. Det greie er jo da at jeg er ferdi med skolen tidlig. Kantina var foresten full av elever som bådet jublet og bannet. Morsomt å se på. Nå skal jeg tenke posetivt og lese boken "tatt av kvinnen". Det er norsklekse. Jeg sitter på biblio, og Linn rister i hele borde. Så om det er noe skrivefeil her, så skylder vi på henne. 

                          

                         Andreas, John, Haavard og Lars kom ikke opp i noe. Så de må vente til muntlig.. Jeg ler litt av det.. Selv om jeg ville opp i muntlig. 

                                                   Det var mange spente annsikt å se. 

                                                   Andreas syntes synn på meg når de ropte opp mitt navn. SØTT

                          

                                                   Tarald kom heller ikke opp i skriftelig.

                                                   Jeg kom opp i fransk skriftelig, Linn kom opp i matte, Charlotte kom ikke opp i skriftelig og Stine kom opp i matte. Tror ikke det var så veldig mange av oss som var fornøyde. 

                                                   
                         

                         
                         

                         • 13.05.2011 kl.10:16 ♡ Ingen kommentarer
                         • Kveld med mamma

                          Det var kjedelig å øve til matte i dag, så vil blogge igjen :D Legger ut noen bilder vil det altså si. Hehe. Nå sitter jeg foresten på sofaen med mamma. Hun ser på Tv og jeg har redigert bilder.. KOSELIG. Her er bildene foresten. 

                           

                           

                           

                           

                           

                          Dette er bilder jeg har tatt for leeenge siden, som jeg plutselig fant når jeg ryddet i bildene mine. 

                           

                           

                                                     

                           

                           

                                                     Dette er bilder jeg selv har tatt, borsett fra det opperste av meg og Linn.. Det er tatt av Andreas.

                                                     Dette er pappa sitt gamle kamera som jeg tenkt å ta i bruk. Nå sommeren er her for fult, er det oppe å går. Jeg liker nemelig å ta bilder om sommeren best. Da er det masse lys og det er lett å få med små detaljer på bilde.                          Jeg har til og med vært å kjøpt film til kamera. Iso 200.

                                                     


                          
                          
                          

                          

                          

                          

                          

                          

                          • 12.05.2011 kl.21:19 ♡ 2 kommentarer
                          • Web Cam

                           Det blir litt blogging nå. Jeg skal opp til matte tentamen den 16 så øver på spreng nå... Må nesten ha litt bloggge pause. Jeg var syk når vi egentlig hadde matte, så utnytter tiden til å øve litt mer. hihi. Jeg har foresten fårr instalert et nytt web cam. Jeg bruker det aldri nesten, men stas og ha. Kanskje jeg kan lage videoblogg nå.. Hmm. Vi får se. Musikken står på, og bilder lastes opp på stasjonær pc'en min. Så jeg føler jeg geeker nå. Men matte er vel mer geekete. Og det er det jeg burde gjøre nå. Jeg mangler bare noen få bilder nå, så er rotet i bildene mine ryddet opp i. Føles bra. På fredag (i morgen) får vi vite om vi kommer opp i eksamen skriftelig. Jeg vil ikke opp. Håper på noe muntlig. MYE bedre.. Så jeg krysser fingrene. Kommer jeg opp i fransk, blir det stress. Jeg skal nemelig reise til Nederland den dagen.. og da må jeg gjøre eksamen på 3 timer. Hjelpe!! Men nå må jeg over til matte. 

                                                       


                           

                           


                           


                                                      

                           • 12.05.2011 kl.16:53 ♡ Ingen kommentarer
                           • Jeg har lært noe nytt

                            Linn har lært meg noe nytt i dag. Kjempe kult. Andreas prøve å lære meg det, men så fikk Linn det til bedre. Hun lærte meg det å legge et bilde på en skrift. Her er resultatet.

                                                         Det skulle egentlig være helt hvit bakgrunn, men var vanskelig å se mye da, så ble grå. Svart var så harry. Tekster er bare random.. Syns den var litt kul.. Nå kan vi ha det gøy med redigering Linn!!!

                                                         

                            • 11.05.2011 kl.21:20 ♡ 2 kommentarer
                            • BILDER

                             Nå sitter jeg i sofaen og koser meg med Linn. Hun har vel vært her siden etter skolen, og jeg blir aldri lei av henne. Hun er sååå søt. Vi har øvd til it. Men på slutten ble vi så frustrert at vi fikk beskjed av Andreas om å bare gjøre noe vi heller ville. Så Linn ser på en serie hun liker og jeg blogger. Jeg har lyst til å legge ut noen bilder. De er uredigerte. Noen er fra bursdagen til Andreas, skolen og noen fra en by tur jeg hadde med gode venner. Det triste er at jeg har ikke tatt meg bry til å spørre folk om det er greit å legge ut bilde av dem. Og vi har masse flotte bilder. Men jeg må respektere at noen ikke vil være på nett. Så her kommer noen bilder som jeg får lov til å legge ut.

                              

                              

                              

                              

                              

                              

                              

                              

                              

                                                           
                             
                             

                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             

                             • 11.05.2011 kl.20:38 ♡ 3 kommentarer
                             • Sweet as hell

                              ___________________________________________________________________________________________________

                               

                              Jeg er lei meg for alt jeg har sakt og for alt jeg har glemt og si. Når ting ble så komplisert, snubler jeg meg gjennom så godt jeg kunne. Jeg ønsker at våre liv kunne vært enklere. Jeg vile ikke ha verden, bare deg. Jeg skulle ønske jeg kunne sakt det til deg i egen person. Men det er aldri tid, aldri plass. Så dette brevet må holde. Jeg vet at, når vi så hverandre for første gang på lenge, visste vi begge hva den andre tenkte på. Men vi sa ingen ting. For det var for komplisert.  

                               

                              P.s Teksten og bildet har ikke noe med hverandre å gjøre.

                               

                              

                              

                               

                              • 11.05.2011 kl.18:06 ♡ 2 kommentarer
                              • Fin dag

                               I dag har vært en koselig dag. Sto opp og var i godt humør. Begynte dagen med en IT time. Her repeterte vi bare, så rolig og greit. Etterpå hvar det fri økt. Linn kom etter hvert. Hun forsov seg dakar. Men rakk morroa. Vi satt en koselig gjeng (Andreas, Tarald, John, Haavard, Linn, Charlotte, Marie, Evy og Stine) på biblioteket. Noen kom og gikk litt som de følte for. Veldig mange med makk i rompen. Etterpå var det historie time. Vi skulle ha historie prøve. Men de i klassen som insisterte på å ha den kom ikke. Det var jo festelig. Så vi måtte da ta den og de ikke GRRR. Etterpå gikk vi en gjeng hjem til meg. Fikk i oss noe mat og så på film. Eller, det sto en film på, mens vi gjorde andre ting. Vi var også på butikken. Da tok vi masse gøye bilder. Kjempe morsomt. Dette var foresten; Linn, Charlotte, John, Andreas og meg. Vi skulle nemelig av og se på to biler. Det var også koselig. En dag uten om det vanelige. Jeg gleder meg til det er litt mindre skole, og vi kan være litt mer sammen og pleie prosjekte vårt. Som enda er i planleggings modus. Nå er jeg trykt og godt under dynen. Tenkte å legge ut noen bilder i morgen . Får se hva det blir til. 

                               P.S (Til Stine og Tarald) vi har masse og fortelle dere.

                               God natt. 

                                

                               Bare fordi jeg syns dette bilde var kjempe søtt. Også blir vi begge litt dradd i ansiktet. *fnis*                               

                               

                               • 10.05.2011 kl.22:36 ♡ Én kommentar
                               • ROSA og blonder

                                Når jeg var liten så kunne jeg ikke fordra rosa, men jeg var allikavel en liten, pappadalt prinsesse. Jeg har alltid vært fasinert av blonder og søte ting. Men det har vært litt vanskelig og på en måte finne sånne ting som ikke er rosa. Så jeg har blitt mer og mer rosa interesert. Jeg har lyst til å hvise dere noen bilder. Sånn liker jeg liksom. 

                                 

                                 

                                 

                                 

                                 

                                 

                                                                  

                                 

                                 

                                 

                                 

                                 

                                 

                                '

                                 

                                 

                                 

                                 

                                 

                                 

                                 

                                 

                                                                 
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                


                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                
                                


                                

                                • 10.05.2011 kl.14:17 ♡ Ingen kommentarer
                                • Fisheye objektiv

                                 Bursdagen i går var kjempe stas. Vi grillet i begynnelsen og ende opp med å leke en eller annen sær lek hvor vi fikk beskjed om å legge kroppsdel mot kroppsdel, også skulle vi se hvor mange vi klarte.. Det ble mange rare posisjoner til slutt. Anne skjdde og, men ja! Det var det jeg følte for å dele med dere. Jeg har ikke spurt noen om jeg får lov til å legge ut bilder av bursdagen, så det blir heller noen andre bilder. Andreas fikk nemelig fisheye objektiv til bursdagen av foreldrene. MISSUNELIG!!! +++ mye annet og da. Men dette objektiv er jeg da veldig missunlig på. Så vi tok noen bilder med det og dere kan få se noe av resultatet. Noen bilder er tatt av Andreas (sånn går det Andreas, når du ikke blogger selv lenger) og noen bilder er tatt av meg. Sa jeg at jeg var missunelig?

                                  

                                  

                                                                   Bilder tatt av Andreas, og redigert av meg. Jeg overredigerte kanskje litt, men syns det var veldig stas.

                                  

                                  

                                  

                                                                   Og du må ikke tro Andreas, at du får ha dette objektive helt for deg selv. Vi skal foresten snart på fotodate sammen. Det har jeg bestemt.

                                                                   
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 

                                 • 08.05.2011 kl.15:31 ♡ 2 kommentarer
                                 • ANDREAS HAR BURSDAG I DAG!!!

                                  Gratulere med dagen kjære. I dag er dagen din og jeg håper du blir fornøyd med den. Jeg er veldig glad i deg. 

                                  I dag sto vi (meg og Andreas) tidlig opp, bare for å få så mye som mulig ut av dagen. Presanger ligger nede i stua og bare venter på å bli åpnet. Solen skinner og det er kjempe varmt i dag. V begynte dagen med å spise en kjempe koselig frokost Etterpå gikk vi ut i fin været. Vi kjørte firehjuleren til Tobias litt og vi har montert hamokken. Nå er det sommer. I tillegg har jeg fått tatt noen bilder. Så det skal dere få se. Rune (pappa til Andreas) klipper plenen nå, så det var tid for å inn. BANNEORD POLLEN... Så nå klør jeg over alt. men men. I kveld kommer alle de fine folkene våre på besøk for å feire vår fine Andreas. Det gleder jeg meg til. Jeg gleder meg også til å se Linn for hun har gjort noe spesielt som jeg gleder meg til å se (vet ikke om jeg får si det her). Men ja, jeg gleder meg kjempemasse til å se deg Linn. Kanskje om dere er heldige kan jeg legge ut noen bilder fra i kveld. Men her kommer bilder som jeg har tatt i dag, før pollen nok meg. 

                                   

                                   

                                                                     Bursdagsbarnet!

                                   

                                   

                                  Ja det var VELDIG gøy.. Tobias er kul som har firehjuler!

                                                                     Onkelen til Andreas var og ute kjørte. Kanskje ikke helt det samme.. Men stilig var det. 

                                   

                                   

                                   

                                   

                                   

                                   

                                   

                                   

                                   

                                   

                                  Det er alltid masse fine blomster på Reme.

                                   

                                   

                                                                     
                                  
                                  


                                  
                                  

                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  

                                  
                                  

                                  
                                  

                                  • 07.05.2011 kl.13:13 ♡ 2 kommentarer
                                  • Tobias og Kristine

                                   Da har jeg brukt dagen på å øve fysikk sammen med Andreas, over skype faktisk.. Også hadde jeg lyst til å lage et innlegg som det var litt mer mening i enn det forje innlegge mitt. Selv om det ikke er så mye mening i dette innlegge heller. Men jeg legger ut noen bilder av Tobias, (lillebror til Andreas) siden han er så søt + noen bilder av meg selv faktisk. Noen er selvportrett mens noen er tatt av Andreas.