April 2011

Hobby

 

  • 13.04.2011 kl.20:09 ♡ 6 kommentarer
 • Do you believe in magic

   

   

                 

  
  

  • 12.04.2011 kl.17:25 ♡ 2 kommentarer
  • Bilder av meg, tatt av noen andre.
   


   


   


                               

   

             
   

   • 12.04.2011 kl.10:12 ♡ 10 kommentarer
   • Blomster og fint vær

    Nå sitter jeg på skolen snylta forkjøla. Mamma har smittet meg. Hadde det ikke vært for Andreas hadde jeg ikke kommet på skolen i dag. Jeg har med meg et helt apotekt i sekken i dag. Det er grusomt å være syk. Men jeg har søte venner rundt meg, så det gjør ikke noe. Linn sitter btw ovenfor meg og blogger, så jeg hadde også lyst til å blogge. Så jeg bestemte meg for å blogge om gårsdagen. Var en kos dag. Så legger ut bilder heller. Jeg syns det er en veldig fin dag og vise dagen på. Dere må foresten gå inn på Linn sin blogg (spokenwords.blogg.no), siste innlegget hennes var kjempe fint. Du er søt Linn <3

     

    Her kommer bildene!!! P.s Bildene er uredigerte. Syns lyset var så fint denne dagen. 


    Dette ble et kjapt innlegg *smile*

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    

    • 11.04.2011 kl.10:53 ♡ 2 kommentarer
    • En dag i livet mitt, med bilder tatt i løpet av dagen.

     Jeg fant hestehov og måtte bare ta bilder av de. Se så søte. Nå er det vår. Blomster i grusen og 18 varmegrader i luften.     Her står pappa og meg og planlegger dykket.      Så må utstyre gjøres klart. Det er det som er hele jobben. Etter er det bare gøy!     Her er vi akkurat kommet oss under vann. Blubb blubb.           
       

      

     • 09.04.2011 kl.21:29 ♡ 3 kommentarer
     • Mais, film og sykdom

      Dakar mamma er blitt forkjøla. Det er grusomt å være syk. Også er det så plagsomt med alt. Mat er ikke godt, du orker ingen ting, alle de spennende tingene skjer når du er syk, nesen renner, hode verker, du får ikke sove når du vil sove, sovner når du skal være våken, føler deg ekkel, nyser hele tiden.. Ja jeg kunne holdt på lenge. Men jeg vil også være litt posetiv i dette innlegget. De fleste i huset har lagt seg nå, men jeg er da enda oppe og tenke jeg kunne blogge om kvelden min som har vært. Den har egentlig vært veldig rolig. Meg og pappa kjørte over (jeg kjørte) til fyllestasjonen for å fylle på tankene våre. Vi skal nemelig ut å dykke i morgen. Blir kos. Men først skal mamma og pappa til Lyngdal får å hente motorsyklene, så jeg kan sove lenge.

      Vi hadde egentlig planlagt å ha pizza i kveld og se en film sammen, men mamma dakar sovnet på sofaen og pappa og meg var ikke motivert til å lage pizza, så vi slang noe mais i panna og ostesmørbrød i ovnen. Det ble kjempe godt. Så det ble god film og god mat.

       
      God fredagskveld *smil*      
      
      
      

      • 08.04.2011 kl.23:48 ♡ 2 kommentarer
      • Tarald og Kristine

       Tarald sitter ved siden av meg og klager på hvor teit appel er og hvor rart Ipad høres ut, sammtidig som han sitter og er fasinert over Ipaden min. Han er så søt. Tarald hadde vært på kjøretime og mistet bussen så han kom like så godt bort til meg. KOSELIG. Nå sitter vi å snakker om alt mulig rart + blogging. Så vi fant ut av at jeg måtte blogge om Tarald. Han er en gutt på 18 år, han er 180 høy ca, orangst (grønt hår mente han) hår, blå øyne, kjekk, veltrent, bra klesstil, morsom, snill, søt, koselig latter også videre. Så laydes, still dere i kø. Han er hvert det ;)
       Sløve i sofa ♥       
       

       • 07.04.2011 kl.17:57 ♡ 4 kommentarer
       • kjøper du pels, kjøper du lidelse

        Det er mye snakk om pelsindustrien i media (tv, radio, facebook, blogger osv) for tiden, og dette syns jeg er bra sånn at uvitende kan bli opplyst om den forferdelige overgreppet mange gjør på dyr. Jeg vet at jeg heldigvis ikke er den eneste som er imot pels, og nå skal jeg skrive litt om hvorfor jeg er i mot pels og om hvorfor pelsindustrien burde bli nedlagt. Dyrebeskyttelsen har plublisert en film som viser hvordan dyrene blir mishandlet rundt om i Norge, og denne har jeg linket til nedenfor.

         

        Filmen viser som sagt hvordan dyrene blir mishandlet. Man får se hvordan dyrene spiser hverandre levende og hvor utrolig store skader de har. Noen av dyrene mangler ben, ører, øyner og liknende. Det er helt forferdelig. Hvis du orker, så kan du se filmen her --->  http://www.dagbladet.no/2010/10/31/nyheter/dyremishandling/innenriks/14085693/


         

        Omtrent 800 000 rev og mink avles fram og drepes hvert år bare i Norge, og dette kun for å bli til pels. De holdes innesperret i små nettingbur på pelsfarmer. Pelsdyrene lider skikkelig i burene. De dreper hverandre og spiser på egne kroppsdeler i frustrasjon over å være innesperret. Dyrene får store skader og blir pint, som du kan se i filmen jeg linker til lengre oppe i innlegget. Til slutt blir pelsdyrene drept med strøm eller gass, noe som høres helt forferdelig ut. I Norge er det ca. 345 pelsdyroppdretter. Dessverre får pelsdyrnæringen støtte fra staten på omtrent 50 millioner kroner hvert år. Det vil si at alle vi som må betale skatt er tvunget til å gi

        penger til dette. Synes det er grusomt at pengene våres ikke brukes til noe mer nyttig.  

                  

        Pels er helt unødvendig. Det er et luksusprodukt som virkelig inger trenger. Ingen trenger å ha en lang kåpe av f. eks. revepels. Jeg ville aldri brukt ekte pels, men det finnes fuskepelser som er minst like fine som ekte pels for dere som liker det. Falske pelser får man i butikker som H&M, Cubus og lignende, og de er mye billigere enn ekte, og best av alt; ingen dyr har blitt pint og drept brutalt for å bli til dette produktet.

         

         

         

        Hvis du vil være med å stoppe pelsindustrien, så er det viktigste du kan gjøre å ikke kjøpe ekte pels. Så lenge pels er noe som selger, kommer det nok til å forsette. Men hvis ingen vil ha det, sier det seg selv at bedriftene som driver med dyremishandling og pelsindustri går konkurs, og dermed avsluttes det hele.

         

        Det ble med det Bjørn!! Får ta Palmeolje industrien en annen gang. 

                 

        • 06.04.2011 kl.21:58 ♡ Ingen kommentarer
        • Katt + Klær = Hjerte

         Jeg syns det er litt spennende at jeg har fått meg blogg. Jeg som tenkte at "blogg, nei det skal jeg alldri ha". Men du ser jo hvordan det gikk til. Og siden jeg har fått blogg, har jeg bare lyst til å publisere ting med en gang, hele tiden. Men jeg må ikke gjøre alle ideene mine med en gang. Men for ca 2 uker siden, hadde jeg et lite "prosjekt", hvor jeg skulle rydde og sortere klærene mine. Jeg måtte jo ha bilder av det, så legger ut noen. Jeg fikk faktisk gitt 2 poser med klær til Fretex. Slenger også med 2 bilde av søte kattepusen min.
         Her ligger alle klærene min i kjelleren, klar til å ryddes.         Jeg fikk streng beskjed av mamma om å gå igjennom et og et klesplagg. Jeg fikk ikke lov til å beholde noe som jeg ikke hadde brukt på et år.. Det var pinefult.         Men alt kom på plass til slutt.

         Jeg var veldig stolt av meg selv når jeg var ferdig. Aplaus til meg <3         Lurva <3         

         

         
         
         
          

         • 06.04.2011 kl.16:38 ♡ 3 kommentarer
         • Et bilde av meg som er tatt i dag          
          Vi har vært på løpetur i dag i gymmen. Også siden første punktet er "et bilde av meg som er tatt i dag", tok meg og Linn bilder i gymmen. Det var egentlig meg og Charlotte som løp sammen og vi var flinke. Så meg og Linn tok før og etter bilde av løpeturen. Så her kommer bilder som er tatt av meg i dag.


          

          Jeg har også lovet Bjørn om å lage et innlegg om Pelsindustrien og Palmeolje industrien. Så det kommer vel i kveld tipper jeg.


          

          

          • 06.04.2011 kl.15:56 ♡ 2 kommentarer
          • Kii + Blogg = Ugyldig

           LINN!!! Se hva du har gjort med meg. Fått meg til å skaffe meg blogg. Men det er litt koselig da. Nå som jeg har en blogg, kan jeg jo bruke den som en unnskylding til å bli flinkere på å legge ut bildene mine. Jeg liker nemelig å ta bilder. Så nå vet dere det. Men jeg må jo uansett ha en måte å komme i gang denne bloggen på, så jeg tenke å bruke en sånn 30 dagers ting. Så under noen bilder jeg vil legge ut, som jeg en eller annen gang for lenge siden har tatt, kommer punktene.            Jeg elsker roser <3 Dette er roser som vokser hvert år i en forlatt hage rett med hvor jeg bor. Og de lukter nydelig.


           Andreas Eliassen <3 Mannen i mitt liv            Jeg er egentlig ikke så glad i appelsin, men det er en veldig søt frukt. Som i søt, søt altså! Smaken kan vi diskutere.           Som sakt, jeg liker roser.           Jeg kommer garantert til å ende opp som en enslig gammal kattedame.           OG TIL SLUTT: dette er da meg. Sammen med min søte niese, Ane Christense.

           Jeg gleder meg til å vise meg av meg selv til dere. Og her kommer punktene jeg da skal følge :) + at jeg kommer sikkert til å skvise inn litt innimellom.

            

           Dag 1 ? Et bilde av meg som er tatt i dag.

           Dag 2 ? Hva jeg har i vesken min.

           Dag 3 ? Et bilde av mobilen min.

           Dag 4 ? En dag i livet mitt, med bilder tatt i løpet av dagen.

           Dag 5 ? Et bilde av meg for 2 år siden.

           Dag 6 ? Favoritt tegneserie

           Dag 7 ? Et bilde av meg, tatt av noen andre.

           Dag 8 ? hobby

           Dag 9 ? Hvordan du ville brukt 10 000 kr.

           Dag 10 ? Mitt favorittsted.

           Dag 11 ? Min bursdag.

           Dag 12 ? Favorittfilmen min.

           Dag 13 ? Det jeg ønsker meg mest i verden akkurat nå.

           Dag 14 ? Ønskelisten min for tiden.

           Dag 15 ? Et sted jeg gjerne vil flytte.

           Dag 16 ? Fire ting jeg vil gjøre før jeg dør.

           Dag 17 ? En TV-serie jeg er hekta på.

           Dag 18 ? Fem facts om meg selv.

           Dag 19 ? Et bilde av håndskriften min.

           Dag 20 ? Dette hadde jeg på meg i dag.

           Dag 21 ? Stilikonet mitt.

           Dag 22 ? Hvor jeg gjerne vil være om 10 år.

           Dag 23 ? Den nesten planen jeg har for noe, som jeg gleder meg veldig til.

           Dag 24 ? En sang som passer humøret mitt.

           Dag 25 ? Et bilde av byen jeg bor i.

           Dag 26 ? En kjendis jeg ikke liker, og hvorfor.

           Dag 27 ? Et bilde av mitt favorittplagg.

           Dag 28 ? Mine ambisjoner.

           Dag 29 ? Hva jeg har i sminkepungen min.

           Dag 30 ? Et bilde av meg som er tatt i dag + tre gode ting som har skjedd i løpet av de siste 30 dagene.