A hug is worth a thousand words. A friend is worth more

UTROLIG bra dag i dag. Har fått tid til masse. Men det som har vært mest i forkus da, var kvelden med noen av jentene <3 Hannah, Evy, Stine, Marie og (litt) Elinor. Kjempe koselig. Hannah har flyttet litt nærmere byen, noe som er døds bra, siden da bor hun mye nærmere meg. Så vi var der i dag da + litt på byen. 

Men når jeg kommer hjem da, så går jeg inn på pc'en bare for å legge inn noen bilder og sjekke bloggen. Også ser jeg at jeg vunnet blogg VS blogg på denne bloggen --> http://lifemindsoul.blogg.no/ + at jeg har blitt ukens blogg på denne bloggen --> http://lamefacedesign.blogg.no/. Det var jo bare drit kult. Hadde aldri trodd dette. De to tingene er det eneste av sånn blogg konkurranser jeg har melt meg på, også får jeg døds bra respons tilbake. Blir kjempe glad. Så tusen takk til alle som har stemt og  Maricken og Maria (Anders).Marie og Evy <3Stine og Hannah <3

Jeg hadde hele TO smykker på meg i dag. 


3 kommentarer

Ayla Kristine

24.sep.2011 kl.10:42

fine bilder! :)

Gratulerer med ukas blogg og blogg VS. blogg! :)

<3Maricken

24.sep.2011 kl.10:51

SV: Jeg har også fortalt henne at det ikke var deg :) Så nå er det ikke mer å tenke på, var jo bare en konkuranse for gøy :))

Anita Skogmo

24.sep.2011 kl.11:59

Ser ut som du har hatt en kjekk dag ja!

Men hvor har du kjøpt den vesken på det nest siste bildet? Den var nydelig! <3

Skriv en ny kommentar

hits