A story should have a beginning, a middle, and an end... but not necessarily in that order.

Vi gikk ved siden av hverandre langs stranden. Kvelden var rett rundt hjørne, men jeg var lys våken. Hjerte mitt var langt oppe i halsen, og det dunket så hardt at jeg kunne kjenne det om jeg la hånden på brystet mitt. Jeg snudde meg får å se på han. Han så også på meg og smilte et vennelig smil som gjorde meg litt roligere. Jeg kunne føle en varme inni meg som jeg aldri hadde kjent før, i hele mitt liv. Og det var deilig. 

Bak oss ble det fotspor i sanden. Et par store fotspor, og et par litt mindre fotspor. Sånn skulle det være for alltid. Det skulle alltid være to fotspor i sanden. Tanken på at det bare skulle være et par fotspor i sanden gjorde så det gikk frysninger nedover ryggen. Dette var det som stemte. Sånn skulle det være. Jeg klemte hånden hans litt ekstra hardt og la hodet mitt ned på skulderen hans. 

Solen skinte i det fjerne, og var på vei ned bak fjellende. Lyset som var igjen på himmelen lyste opp ansikte hans og gjorde det flotte ansiktet enda vakrere. Øynene var blå, med en gyllen skinn i seg. De myste i lyset og gjorde sånn at han fikk små rynker på nesen. Håret mitt blaffrett i vinden og skilte han på den bare armen, der hvor t-skjorten ikke nådde ned. Han tok den hånden som ikke hold i min og klødde. Han sa ingen ting. 

Vi hadde gått lenge. Uten et ord, satt vi oss ned. Vi var langt hjemmefra men hadde ikke planer om å snu. Solen var nesten ikke til å se lenger. Det var bare fargene på himmelen som tydet på at den enda ikke var helt vekke. Ansiktet hans var ikke like tydelig lengre. Jeg lente meg frem for å kysse ham. Han svarte med å legge den ene hånden sin på ryggen min og presset seg mot meg. Han hadde øynene lukket, men ikke veldig lenge. Han stirret plutselig på meg, med enda mer gyllenblå øyne, og sa - Jeg elsker deg!

6 kommentarer

Tarald

23.sep.2011 kl.16:49

ILIKE!

Ayla Kristine

23.sep.2011 kl.21:44

Så søtt!

Maria & Anders

23.sep.2011 kl.21:56

Gratulerer! Du ble ukensblogg på bloggen min :)

23.sep.2011 kl.21:58

Den øverste teksten har du jo tatt av mariellej.blogg.no, men ellers kjempe fin tekst ;)

<3Maricken

23.sep.2011 kl.23:16

http://lifemindsoul.blogg.no/1316812461_vinneren_av_blogg_vs_.html

nightstars

24.sep.2011 kl.02:17

Anonym: hmm. Det er jo merkelig, med tanke på at jeg aldri har vært inne på den bloggen før xD Men om jeg har skrevet noe som ligner på noe andre har skrevet, skrive jeg gjerne om på det så det ikke skal bli noe som andre ikke syns noe om :)

Skriv en ny kommentar

hits