Cats always know whether people like or dislike them. They do not always care enough to do anything about it

Jeg har alltid vært glad i dyr, og kommer alltid til å være det. Når det først er dyr i nærheten av meg, er det vannskelig å få meg med videre til noe annet. Jeg har selv en katt og jeg elsker denne katten. Selv om hun er slem og gal i hodet. Men det er bare når det er andre til stede. Når det bare er oss, er hun verdens beste katt. Bildene i dette innlegget er fra en gang i sommer når jeg hadde bror på besøk sammen med niesene mine. Vi var med katter. Andreas har også tatt noen av disse bildene. Vi byttet litt på å kose/leke med kattene og ta bilde av dem. Det var masse andre dyr der også. Blandt annet kyllinger. Her ser dere min arm, hvor Andreas tar bilde og klarer å fanget dette stilige motivet. Men jeg må ta æren av redigeringen. Denne katten tisset på meg. Grrr

Katter som sovner i fanget mitt er som engler som besytter deg gjennom livet. Rett og slett bare herlig. 

Meg og Andreas får alltid det beste frem i hverandre når vi tar bilder sammen. 

2 kommentarer

Haavard

11.sep.2011 kl.14:04

Jeg ELSKER katter :D
Er noen av disse rasekatter? Spesielt den siste og den som sovna på fanget ditt så ut som Norsk Skogkatt og bilde nr. 3 (katt nr. 2) så ut som Main Coon/Norsk Skogkatt :)
Uansett, utrolig flotte bilder av utrolig flotte dyr.. (Jeg likte kyllingen også veldig godt jeg da) :P

Kii

11.sep.2011 kl.16:51

Haavard: Hehe, tusen takk :D Jeg syns det er så gøy at du liker katter når du er alergisk ^^ og for å være helt ærlig så har jeg ikke peiling på rasen til de forskjellige kattene. Jeg vet at det var noen skipskatter der, og noen som lignet på skogkatt. Men det var en ganske god blanding.

Skriv en ny kommentar

hits