You see things; and you say, "Why?" But I dream things that never were; and I say, "Why not?"

Jeg sitter i kjelleren sammen med Tarald og Andreas (beste gutter altså). Også kom jeg plutselig på at nå har jeg jo faktisk hatt bloggen en stund. Selv om det ikke er like lenge som mange har hatt en blogg, men syns jeg har vært flink jente. Derfor følte jeg for å ha en oppsumering på "livet mitt" mens jeg har hatt bloggen. Så forbered deg på masse bilder. Må bare beklage på forhond at det er forskjell på størrelesn på bildene. 

Jeg bor veldig nærme skolen, og det er veldig greit i tilfelle jeg har glemt noe. Her løper meg og Linn tilbake til skolen etter å ha vært å hentet kamera mitt. 

Det er egentlig veldig deiliig å gå tur. Dette bildet tok jeg nå vi var på ekskursjon med biologien. 

Jentetur + Jonne i Amsterdam. Dagen derpå er ikke alltid like lett for alle. 

Det er ikke en hemelighet at jeg elsker dyr. Dette er Mille. Si hei!! Meretes søte hund.

Dette er sommeren jeg fikk dilla på ringer. Kan sikkert ha 2 ringer på hver finger.

Linn og Andreas på tur med kameraene i byen. Jeg elsker dette bildet. Bilde sier mer en 1000 ord, eller?

Dette bilde tok jeg på Hatholem. Charlotte, Andreas, Linn og resten av dykkerklubben var på tur. Det er alltid gøy å finne nye måter å rediger på.Jeg har fått veldig dilla på matbokser. Er også veldig gøy med matpakke. jeg har to kjepesøte matbokser. Har bare ikke bilde av dem.Det er blitt alt for lite båt i sommer. Men liker dette bilde. Jeg er sånn at jeg kan bli helt fasinert av himmelen. Uansett om det er skyer, sol, stjerner osv. Kino med venner for 50kr. Det er livet. Ikke rart meg og John er så glad. Andreas sin lillebror har verdens søteste kaninunger. Snurre og sprett. Dette er da tixi som de ikke har lenger. Det er alltid like varmende og se solen gå ned i det fjerne. Bonus blir det bår rådyrene hopper forbi deg. Du kan se dem på bilde. Jeg er kjempe stolt av mamma som også ville ta dykkersertifikatet. Blomster lyser opp dagen litt mer, bare med å eksistere. Tyrkia. Alltid gøy å være i utlandet. Spesielt gøy er det å sammenligne forskjellige kulturer. Tarald. Bare fordi at han er kjekk...Et av få selvportrett jeg har tatt. Min søte lille niese. Alltid bra når bror kommer på besøk.Jeg elsker frosker. De er nesten like kule som kuer. Jeg er ikke flink til å bruke modeller. Men har en plan nå med to modeller jeg har funnet som jeg skal ta en bildeserie av. Gleder meg. Det kommer nok på bloggen. Jeg hadde aldri klar meg uten converse mine <3
Jeg har faktisk opplevd å være i en marihøne sverm. Det er ikke morsomt. Men når de er alene er de bare søte. Fine Reme. Mandal og Reme er vel de to stede jeg har vært mest de 3 siste årene. 
Jeg trives faktis like godt foran kamera som bak. 

Én kommentar

Tuva

08.sep.2011 kl.19:40

Ha en fin kveld:)

Skriv en ny kommentar

hits