?What appears to be the end may really be a new beginning.?

OMG!!!! Linn har begynt å blogge igjen!!! Dere må sjekke ut!!!! http://spokenwords.blogg.no/. Jeg har også stoppet å blogge, og det er ikke bra. Men har planer om å begynne igjen, som en inspirasjon siden Linn begynner igjen. Heldighvis så har jeg ikke slettet denne bloggen, så det er enkelt å begynne igjen. 

Jeg har blogget lite i sommer, men har tatt MASSE bilder. Flere bilder skal det også bli fremover + at jeg og Andreas ble fotograf i russestyret. Kjempe gøy. I dette innlegget har jeg lyst til å vise litt flere bilder fra Tyrkia, som jeg har lovet så veldig lenge nå.

 

Det ble en del rare bilder, men jeg har ikke fått orden i bildene enda, så tok de jeg fikk lett tak på. Men jeg liker alle bildene, for de har liksom et minne hver i seg. 

P.s blogg.no gjorde noen av bildene mine kornete, noe jeg ikke liker. 

2 kommentarer

Andreas

29.aug.2011 kl.21:12

Dødskule bilder som alltid, Kristine :D Er mange jeg ikke husker ble tatt, så var gøy å se! Gleder meg til at du skal poste regelmessig igjen <3

Kii

30.aug.2011 kl.16:32

Tusen takk ^^ Men med tanke på at vi faktisk var to stykker som tok bilder, er det alltid noe nytt som kommer :D Jeg klarer ikke lenger å skille ut hvem som tok hva o.O <3

Skriv en ny kommentar

hits