Friendship is a word, the very sight of which in print makes the heart warm

Da var det tid for et nytt blogg innlegg. Meg og Linn sitter i sofaen og blogger sammen. Det er stas. Vi har badet og spist. Så føler oss både reine og mette. Livet er herlig, som Linn uttalte seg om her i sted. Hun er søt. 

På skolen i dag har vi foresten vært på ekskursjon med biologien. Vi var en grei liten gruppe. Det var spennende og slitsomt. Vi lærte mye og gikk masse. Men alt i alt så var det veldig bra. Jeg legger ut bilder (som alltid) også skriver jeg litt under bildene om det er noe jeg føler for å fortelle. Dere må foresten ta bildene med en klype salt. Meg og Linn brukte kameraene litt om hverandre, så alle bildene er ikke tatt av meg. For det er veldig vannskelig og holde bildene fra hverandre. Men det gjør ikke noe, for vi var på samme tur og koste oss med å ta bilder sammen. Men jeg skal prøv å ha flest bilder som er mine. Og om jeg vet eller tror det er Linn som har tatt bildet, skriver jeg det under bildet. Det er foresten meg som har redigert dem. Har dere foresten lyst til å se bildene Linn har lagt ut fra turen går dere inn på hennes blogg --> www.spokenwords.blogg.noVi kjørte buss opp og det er lenge siden jeg har vært så dårlig. Grusomt å kjøre i den bussen vi kjørte i. Dette bildet tok jeg ut av vinduet på bussen. Det er i sånne stunder jeg gleder meg til lappen. Tenk så digg når en selv kan velge og stoppe bilen siden du så et dødsbra motiv du bare MÅ ha. Det var bra vi hadde gode sko på oss. For her var det vått. Men det er gøy å tre på seg støvlene så en faktisk kan gå ordentlig i myr. Dette er beina til læreren om noen lurte.

 

Homle var noe av den første arten vi fant. Her skulle jeg prøve å ta bilde av den, noe som ikke er så lett. Men til tross for at jeg bare tok et bilde før den fløy av sted, ble jeg veldig fornøyd med dette bildet. Ut på tur aldri sur. 

Linn koser seg i vannet med sine tøffe hunter støvler. Det krever en del utstyr for å fange masse småkryp både på land og til vanns. Vi fant en del merkelig ting på turen, og dette er pinnedyr. Dette er bare en av mange arter.RompetrollTo forskjellige øyenstikker arter i tidlig stadig, før de blir til flygende skjønnheter.Vi fant en del frosker, og de ble det tatt mest bilder av. Så jeg er ikke sikkert på hvem som har tatt noen av froskebildene faktisk. 

Ferdig utviklet øyenstikker. Dette bilde har jeg tatt med kit objektivet til kamerat mitt, og det er jo ikke akkuratt de beste objektivene, men dette bilde ble jeg fornøyd med.

Blomster som jeg fant oppå en beverhytte.Enda en øyenstikker. Dette bilde har Linn tatt, for det er meg som holder boksen øyenstikken sitter inni.Mat må vi også ha, så her er vi på vei til ei koselig hytte for å grille.Hytten vi grillet i. Her prøvde jeg meg på å bruke lang lukkertid på rennende vann.Bobler.Linn blomsten. Dette er offesielt blitt Linnblomsten, siden hun har en sånn tatovert på skulderen. 


De to bildene over tok jeg med Linn sitt heftige teleobjektiv til 20 000,-. sick. Men det var dødsbra, så lenge jeg klarte å holde kamera i ro. Myr. Dette bilde tok jeg, men Linn tok akkuratt samme motiv på vei hjem, så det kan dere se på hennes blogg.FroskFroskVi lærte mange nye arter. Dette er ikke en lilje, men en nøkkerose.Jaha, jeg tok litt av når jeg skulle fange innsekter. Linn som har tatt bildet. Søt froskLinn som tar bildet her og. Ja jeg vet at jeg ser helt gal ut, men syns det var et koselig bildet for dem om.Matboksen til Linn og kamera lå så fint plasert ved siden av hverandre at jeg rett og slett tok det som et hint til å ta bilde av matboksen.Her prøver Martha og ta en jordprøve, men klarer ikke dytte stangen den i jorda, så Linn bestemmer seg for å hjelpe til med vekten sin.Bare for at bildet ble VELDIG uklart, men allikavel stilig.Vi fant enda en søt liten frosk. TENK at jeg turte og holde den. Mine hender, Linn sitt bilde. Det var en koselig tur. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits