Kiss your life. Accept it, just as it is. Today. Now. So that those moments of happiness you're waiting for don't pass you by

Det er lenge siden jeg har blogget nå, og det er lenge siden jeg har skrevet en takknemelighet på bloggen. Men jeg har faktisk en takknemelighet hver dag. Det er bare det at, det er ikke alt som jeg har lyst til å publisere på bloggen. Bloggen har vært en god hjelper til å komme i gang med dette mini prosjektet mitt og jeg kommer til å fortsette med det. Men kanskje ikke  på bloggen. For ting kan bli litt for personlig. Men jeg har uansett tatt masse bilder i løpet av disse dagene og det kommer det noen av dem i dette innlegget. Jeg har foresten vært sammen med Linn, Andreas, Charlotte, Stine, Tarald, John, Haavard og Lars i dag. Ikke alle like mye da. Folk gikk vel litt etter litt, etter som de skulle på forskjellige ting. Men vi var sammen i dag for å diskutere russebil. Var kjempe gøy. Vi har nesten kjøpt bil nå. uuuu. Mer om dette kommer det nok etterhver som ting skjer. Men tar ikke det nå. Nå vil jeg ta slutten av dagen i dag og dagen i går. Rett og slett i form av bilder. 

 Andreas sin lillebror har fått seg kanin. Tixi. Er hun ikke søt? Hun er et fantastisk nydelig vesen. Synd at hun bæsjer over alt. Hadde det ikke vært for det, hadde jeg hatt hun med meg i vesken over alt. Helt seriøst. Jeg tar foresten mye bilder av ting jeg liker, så dere må bare forvente og se mer av henne her på bloggen. Disse bildene ble tatt mens meg og Andreas prøvde å ha photoshoot med henne, men det var ikke så lett det. Jeg har tatt disse bildene. Gå inn på Andreas sin blogg for å se hans bilder.

 

Det var vel egenltig Linn, Andreas, Charlotte og meg som gikk mest sammen i dag. Var veldig koselig. Kjørte rundt i bilen til moren til Charlotte og spiste is på bryggen i Mandal. Herlig. Etterhvert så måtte Charlotte hjem så vi 3 andre stakk hjem til meg. Jeg sovnet selvfølgelig. Men etter det så var det kos. Her er noen bilder av meg og Linn som prøver oss på water nail art (fucking goggle it). Med litt mer øving og finere farger tror jeg det kan bli kjempe bra. Så i morgen skal meg og Linn av å shoppe neglelagg. + at vi skal på fotodate. Gleder meg. 

P.s Andreas som har tatt bildene av meg og Linn.

P.p.s Jeg liker bokehen du har fått til på noen av bildene under Andreas. 

 

2 kommentarer

Andreas

08.jun.2011 kl.12:14

Få folk til å forvente at jeg legger ut bilder :O Sleipt! Må vel gjøre det da ...
De bildene ble visst temmelig uklare, jaja. Jeg vil forresten se videoen :D

nightstars

08.jun.2011 kl.16:43

Andreas: hihi (a)... Ja, for jeg vil og se bildene dine ute på nett :D Jeg liker at du blogger ^^ Og ja :D Du skal få videoen :D Ble veldig kul 142.. Du er så flink.

Skriv en ny kommentar

hits