Luck is what you have left over after you give 100 percent.

Har vært å dykket i dag. Det var kjempe koselig. Fint vær og masse dykkere. Vi hadde også med oss fire stykker i dag som skulle ta eksamensdykkene sine. Og det er pga dem jeg valgte den quoten i dagens overskrift. De var kjempe flinkte til å dykke, men gjett om de var slitne etterpå. Men godt humør var det masse av. Jeg husker hvor glad jeg var etter at jeg hadde tatt mine eksamensdykk. 

 

Jeg legger selvfølgelig ut bilder fra turen. Jeg syns det å fortelle en historie ut i fra bilder er veldig gøy. Men siden jeg var for det meste under vann i dag, så er det Andreas som har stått for det å ta bilder. Med mindre det står noe annet under bildet. P.s jeg har redigert. Det syns jeg er så stas. Takknemelighet #19 og #20 kommer nederst i innlegget. 

 
Dette er da den største båten til Mandal dykkerklub, og den har vi det alltid mye gøy i. 
Været var kjempe fint i dag. Deilig. Også frøys jeg ikke i det hele tatt denne turen. 


Andreas prøvde hvist å få kontakt med meg, men jeg var for opptatt med å komme meg bort til de andre. 


Og Jens passer på at alle har det bra. 


Her er vi vel på vei ned. Det var litt strøm i overflaten, men når vi kom noen meter ned var det bare helt nydelig. Jeg fikk tatt noen bilder, og dette var da et av dem.


Dette er også tatt av meg

Takknemelighet #19: I går så var jeg ute å tok bilder sammen med Andreas. Det var veldig koselig. Det er en stund siden også nå, så det var på tide. Jeg håper at det blir flere av dem om ikke så lenge til. Så takknemelighet #19 er en felles hobby som fører to personer nærmere hverandre.

 

Takknemelighet #20: Jeg kan jo gå for det mest åpenlyse og si en god tur med dykkerklubben, men det vil jeg ikke. Selv om jeg er veldig takknemelig for det også. Men vi har hatt det veldig gøy sammen i dag og derfor ledd mye. Så takknemelighet #20 går til det å være to eller flere sammen og bare dele en god latter. Det satt jeg veldig pris på i dag. Det er vel noe jeg setter veldig pris på hver gang det skjer. Og når vi er inn på latter, så er Linn en person som får meg til å le veldig lett. Og en gang vi lo veldig godt sammen, var en dag vi bare sa feil på ord hele tiden (følte jeg). Og to av disse ordene var: kulturkort som ble til kukturkort og hotmail som ble til horemeil. Kjempe gøy. Og interne lattre er som oftes de beste

Altså, jeg setter veldig pris på en god latter. 

5 kommentarer

Linn

02.jun.2011 kl.23:16

Jeg setter veldig mye pris på en god latter med deg snuppa <3

Kristine Johnsen

03.jun.2011 kl.14:02

For noen fantastiske bilder ! :D Du har ikke lyst til å lære meg litt om fotografi eller redigering en gang? Skulle gjerne lært et par gode triks å ha med meg . :)

nightstars

03.jun.2011 kl.16:42

Linn: Det er alltid så gøy å være med deg ^^ <3

nightstars

03.jun.2011 kl.16:44

Kristine Johnsen: Tusen takk ^^ Jeg er ikke så veldig flin. Jeg gjør som regel bare det som faller meg inn når jeg tar et bilde, men jeg kan godt fortelle deg noen tips og vise deg hvordan jeg redigerer. Det hadde bare vært hyggelig :)

linnfotografi

07.jun.2011 kl.23:45

Sv; på bildene brukte jeg Nikon 60mm macro f/2.8 :)

Forresten, så var det utrolig stilige bilder! lurer på hvilket fisheye objektiv du har brukt ? ^^

Skriv en ny kommentar

hits