When you were born, you cried and the world rejoiced. Live your life so that when you die, the world cries and you rejoice

 

 

Hentet fra http://idahanley.blogg.no/

1: Tre ting du hater: Jeg hater ikke, jeg bare missliker. Men jeg missliker å støvsuge, sopp og krangling

2: Tre ting du elsker: Andreas, familie, venner og vakre ting som stjerner og blonder

3: Ditt syn på homofile mennesker:Jeg har stor respekt for dem. Jeg syns det er bra at mennesker er ærlig med seg selv og går etter egne følelser. 

5: Kort om livet ditt akkurat nå: Herlig. Jeg gjør akkuratt det jeg vil når jeg vil.  

6: Hvorfor du begynte å blogge: Jeg syns det er gøy å vise frem det jeg gjør, og da tenker jeg på bilder siden jeg har en hobby som er foto. 

7: Anbefaling av noe: Nemi bladene. De lyser opp en vær hverdag. 

8: Ditt syn på trening,tynnhet, osv: Det er fint å ha en kropp med former og det er synn på de som er anorektikere. Men det er vikitg å ta vare på kroppen sin. Jeg trente før konkuransen sin del og jeg ville bli best mulig, men nå er det bare for å holde meg i form og for å ha det bra med meg selv. Også vil jeg inn i militæret.

9: Dette vil du ha akkurat nå: Popcorn og ny garderobe

10: Bilder hvor du smiler 100%ekte: 


11: Fortell om selvtillitten din akkurat nå : Jeg er fornøyd med meg selv og jeg driter vi hva andre mener, men den er opp og ned og kommer helt ann på dagen. Men den er som regel høy. 

12: Sminken du bruker: Jeg bruker bare mascare og eayliner. Jeg kan ikke fordra å ha noe pudder eller lignene i ansiktet. 

13: Fem gjenstander du ikke kan leve uten: Mobil, pc, kamera mitt, Andreas og snille mennesker rund meg. 

14: Et bilde av deg uten sminke:Det var det beste jeg fant. 


15:  Fem ting jeg vil gjøre før jeg dør: Feire russetiden, få en flott utdannelse, reise masse, gjøre noe jeg blir husket for og en ting jeg IKKE skriver her. 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits