Friendship is born at that moment when one person says to another, 'What! You too? I thought I was the only one

Alle jenter drømmer om en venninne de kan sitte i timesvis sammen med og bare flire av teite ting. Alle jenter drømmer om en venninne som plutselig bare står på døren og sier "Hei, vi skal henge nå". Alle jenter drømmer om en venninne som det går ann å ha overnattingsbesøk av uten at det må være flere enn dere to. Alle jenter drømmer om en venninne som har de samme interessene som du har. Jeg har bare lyst til å si at jeg har en sånn venninne. Hun heter Linn Hillesund og hun er BEST. Det er faktisk ikke så lenge siden vi ble kjent med hverandre og vi ble kjent med hverandre helt tilfeldig, faktisk. Greit, vi går i samme klasse, men vi snakket ikke noe sammen før. Men så plutselig så gikk vi bare sammen en dag. Vi skulle i karnevall av alle ting. Og vi hadde det kjempe gøy. Vi hadde selvfølgelig gått litt sammen før på skolen og sånt, men dette gjorde liksom det at vi fant hverandre. Nå går vi nesten alltid sammen. Jenta er foresten kjempe søt. Hun er en nydelig person. Sånn som jeg har opplevd henne så er det ingen ting jeg kunne tenkt meg å forandre ved henne. Selvfølgelig, alle har sine dårlige sider, men hennes er bare sjarmerende. Det er sånt som jeg har funnet ut ellerhvert som jeg har blitt kjent med henne. Jeg vil foresten bare si det at grunnen til at jeg skriver dette innlegget er for at hun skrev et veldig fint innlegg om meg, også ville jeg gjøre dette for å si takk ♡

Også får å ta hevn, her kommer noen bilder. P.S bloggen hennes er: spokenwords.blogg.no 

 

 

 

 

 Jeg er glad i den vennen ♡

Så takknemelighet #16 er Linn, for å være en sånn fin venninne ♡

 Jeg må foresten få med det at jeg har dykket i dag. Det var mitt første dykk siden påsken, så selv om været ikke var helt med oss i dag, så var det deilig. 


6 kommentarer

spokenwords

29.mai.2011 kl.23:26

du er helt utrolig :) er utbeskrivelig takknemlig for at jeg har deg! <3

Andreas Nickolai

29.mai.2011 kl.23:36

http://www.studenttorget.no/?partner=ae15b59afb49a10e9e05ff9653d8fcb7

Louise ♥ conception

29.mai.2011 kl.23:36

aw ! Jeg har også en sånn venninne, blir helt forferdelig siden hun skal flytte til høsten ;O Er vant med å bare sykle ut til henne og ringe når som helst , men det går garantert helt fint fårde :)

linnfotografi

30.mai.2011 kl.10:07

Sv; hei! ja det går helt fint. Tusen takk for den fine kommentaren! Jeg har sett litt nedover bloggen din og synes du tar fine bilder :) keep out the good work du også!

nightstars

30.mai.2011 kl.12:04

linnfotografi: Takk :) Det betyr mye ^^

nightstars

30.mai.2011 kl.12:05

Louise conception: Så trist :( Jeg håper dere fortsetter å holde kontakten. For en god venninne må enn ikke miste.

Skriv en ny kommentar

hits