Amsterdam

I morgen har jeg fransk eksamen, og rett etter det reiser jeg til Amsterdam. Jeg gleder meg vilt. Tror det kommer til å bli flott å ha en lang helg med mine to storesøstre, Stine og Siren. Har nett der nede, så kanskje dere hører fra meg. 

Her kommer noen bilder fra dagene som har gått. Kamera mitt har gått litt på rundtur på disse bildene, så kan ikke garantere at jeg har tatt alle. Tror Lars, Sondre, Andreas, John eller Haavard kanskje er skyld i noen av dem. Og når jeg dilla med bildene, var jeg veldig i creamtone humør. Tilgi meg. For jeg vet det ikke passet til alle bildene. I dag er jeg foresen kjempe takknemelig for at jeg får lov til å ut å reise. Jeg liker å reise, og syns det er kjempe spennende å oppleve nye ting. Det var takknemelighet #7

 

 

 

  

 

Bilder fra 16 mai.. Jeg er ganske sikker på at jeg har tatt alle disse bildene, bortsett fra de jeg er på da. Men er ikke sikker på hvem det er. Men bilde nr 6 er ikke tatt av meg.. Da satt jeg ved siden av. Men syns det var så bra bilde. 

 

 

 17 mai, borsett fra det nederste (pose fra meg og John (tatt av Lars)). Her står Andreas for bildene. Jeg løp nemelig rundt med pappa sitt gamle analoge kamera, som jeg syns er kjempe kult. 

 
3 kommentarer

Andreas

19.mai.2011 kl.21:54

Dødskult bilde med meg og Sondre :D Generelt sett kule bilder egentlig ^^ Lykke til imorgen og god tur ♥

Linn

20.mai.2011 kl.09:45

God tur søta mi :)

Håper du koser deg masse og bare slapper ordentlig av etter eksamensstresset! :) Dette fortjener du :)<3<3<3

nightstars

20.mai.2011 kl.20:41

Linn: Takk <3 Nå er vi fremme. Vin på borde og matlukt fra kjøkkenet. Det er døds romantisk her.. Masse murstein hus og flotte detaljer.. Planter så lang øye kan se og bare rare folk.. Savner deg <3

Skriv en ny kommentar

hits